Informasjon

GOLDEN VISA Mask Mask

GOLDEN VISA / Informasjon

OPPNÅELSE ARBEIDSTILLATELSE I PORTUGAL FOR INVESTERINGSAKTIVITET (ARI):
GOLDEN VISA eller ARI-residence tillatelse for investeringen aktivitet.

De gjeldende lovbestemmelser åpne de muligheten utenlandske investorene til å søke om oppholdstillatelse for investeringsaktivitet, som har vanlig post i det nasjonale territoriet (med gyldig Schengen-visum eller visum avkall mottakere), gjennom hovedstaden transport, jobbskaping eller kjøp av eiendom. 

 

Som kan kreve?
Statsborgere av tredje stater som forfølge en aktivitet investeringer, personlig eller gjennom et firma, ledende, som regel gjennomføringen av minst ett av følgende situasjoner i territorium for en periode på fem år minimum:

1) hovedstaden overføre beløpet lik eller overstiger 1 million euro;
2) oppretter minst 10 jobber;
3) kjøp av eiendom i mengder større enn eller lik € 500 000.

Dekker innehavere av aksjekapital i et selskap med hovedkontor i Portugal eller i et annet EU og med et fast driftssted i Portugal med situasjonen regularized.

 

Nødvendige dokumenter:
• Pass eller annen gyldig reisedokument;
• Bevis på lovlig oppføringen og opphold i det nasjonale territoriet;
• Bevis på helseforsikring;
• Be for konsultasjon av portugisisk kriminelle posten av SEF;
• Kriminelle posten sertifikat fra landet opprinnelse eller i landet der du bor over et år;
• Bevis på situasjonen regularized ved presentasjon av negativ setning oppdatert gjeld utstedt av skattemyndighetene og skikker og trygd.

Dette visumet kan noen for investor bevege seg fritt og arbeide i Europa (Schengen), uten begrensninger.

Muligheter